Een Ritregistratie met GPS bespaart tijd en geld

Wist u dat u tot wel 500 euro per jaar op autokosten kunt besparen met een ritregistratie GPS? En bijna 3.000 euro op loonkosten, zelfs als u maar één medewerker heeft. Stel u eens voor wat u kunt besparen met een heel wagenpark.

Een ritregistratie GPS is een systeem dat in uw auto wordt geïnstalleerd en alle handmatige administratieve taken uit handen neemt. Dit systeem registreert automatisch de start- en stopadressen, kilometerstanden, tijden, en alle andere gegevens die de Belastingdienst nodig heeft.

Ritregistratie met GPS

Door het gebruik van een ritregistratie GPS bespaart u tijd en loonkosten. Stel, u wint 10 minuten per dag doordat u geen ritten handmatig hoeft te registreren, 5 minuten minder overwerkt, en nog eens 5 minuten bespaart doordat de urenstaten automatisch worden bijgewerkt. Dit levert u dagelijks 20 minuten op, wat neerkomt op een maandelijkse besparing van € 245 op loonkosten. Dit alleen al door ritregistratie met GPS!

Brandstofbesparing is ook een belangrijke factor. Door bewust te rijden en beter te sturen, kunt u minimaal 8,6% besparen op brandstof. Dit resulteert in een jaarlijkse besparing van € 501 op brandstof, onderhoud en afschrijving. Gemakkelijk verdiend!

Voertuigvolgsysteem

Misschien bent u niet bekend met de term ritregistratie. Een andere naam hiervoor is een voertuigvolgsysteem. Dit systeem wordt vaak in het nieuws genoemd in de context van criminaliteit, maar het is ook nuttig voor particulieren om te zien waar hun auto is, is geweest, of naartoe gaat. Een voertuigvolgsysteem maakt uw leven een stuk eenvoudiger.

Auto Tracker

Een derde term die vaak wordt gebruikt voor ritregistratie GPS is auto tracker. Zoals de naam al aangeeft, houdt dit systeem de locatie van uw auto bij. Via een online account of app kunt u eenvoudig de locatie van uw auto in de gaten houden. De auto tracker van TrackJack biedt niet alleen track-en-trace, maar ook de mogelijkheid om een sluitende ritregistratie bij te houden voor de Belastingdienst.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/

Over de auteur

Scroll naar boven